Korjaamosuunnittelun ammattilainen

Olemme mukana korjaamonne toteutuksessa aina korjaamosuunnittelusta käytännön korjaamolaitteiden asennuksiin ja käyttöönottokoulutuksiin asti sekä huolehdimme jatkossa korjaamolaitteiden huolloista, kalibroinneista ja tarkastuksista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Korjaamosuunnittelu

Korjaamosuunnittelussa toteutamme yhdessä asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavat korjaamokokonaisuudet.

Lisätietoa

Katsastusaseman suunnittelu

Katsastusasemasuunnittelussa toteutamme yhteistyössä asiakkaan kanssa toimivat katsastuslinjastot, alan parhailla katsastuslaitteilla varusteltuna.

Lisätietoa

Maalaamo- ja korikorjaamosuunnittelu

Maalaamoita / korikorjaamoita suunnitellessamme pyrimme nopeuttamaan työaikoja ja parantamaan mm. läpiajoaikoja laitteiden avulla, jotka perustuvat alan uusimpaan teknologiaan.

Lisätietoa

Koulutuspalvelut

Autotekniikan kehittyessä pidämme tärkeänä sitä, että autokorjaamoiden ammattitaito pysyy korkeana. Siksi tarjoamme Autocomkorjaamoille asiantuntijakoulutusta, jonka tavoitteena on kasvattaa autotekniikan ja testauksen osaamista.

Lisätietoa

Korjaamolaitteiden vuokraus ja rahoitus

Rahoituksesta on tullut yhä olennaisempi osa koneiden ja laitteiden myyntiä. Lue tarkemmin miten leasingvuokrausta voidaan hyödyntää korjaamolaitteiden hankinnassa.

Lisätietoa

Huolto-, asennus-, kalibrointi ja varaosapalvelut

Kauttamme myös laiteasennukset, käyttöönottotarkastukset, käyttökoulutukset, päivitykset, kalibroinnit, huollot/korjaukset sekä varaosapalvelu.

Lisätietoa

Carbon Clean huoltopisteet

Carbon Clean hiukkassuodattimia käyttäviä huoltopisteitä voit selailla tästä.

Lisätietoa

Tilaa tarjoukset suoraan sähköpostiisi

Uutiskirjeen tilaajana saat tarjouksia ja tietoa tuotteista suoraa sähköpostiisi. Tilaus on maksuton ja voit perua sen milloin haluat.