TIETOA LEASINGRAHOITUKSESTA


Rahoituksesta on tullut yhä olennaisempi osa koneiden ja laitteiden myyntiä. Aina ei ole järkevää sitoa pääomia laiteinvestointiin ja säästää sillä tavalla rahoituskustannuksissa. Käyttöpääomaa tarvitaan yrityksessä sen ydinliiketoiminnassa ja se tuottaa aina enemmän varsinaisessa toiminnassa, kuin säästää laitteisiin sijoitettuna samassa ajassa investoinnin rahoituskustannuksia.

  • Leasing on pitkäaikaista vuokrausta ennalta sovitulle vuokra-ajalle.
  • Asiakas voi halutessaan lunastaa laitteen myyjän kautta, myyjän ja asiakkaan sopimaan hintaan.
  • Rahoitus järjestyy nopeasti ja joustavasti
  • Pääomaa ei tarvitse sitoa yrityksen käyttöomaisuuteen
  • Kohde toimii vakuutena
  • Rahoitussuunnittelu ja budjetointi helpottuvat
  • Laitekanta pysyy ajan tasalla
  • Sopimukseen voi joustavasti tehdä lisäyksiä ja laitteen vaihtokin onnistuu
  • Leasingvuokrat ovat verotuksessa vähennyskelpoisia
  • Alv-vähennysoikeus kuukausittaisesta vuokrasta

YHTEISTYÖKUMPPANIMME ON SUOMALAINEN TUKIRAHOITUS OY

Suomen Työkalu Oy tekee yhteistyötä Tukirahoitus Oy:n kanssa taatakseen asiakkaillemme aina edullisen vaihtoehdon korjaamolaitteiden rahoitukseen. Tukirahoitus Oy on osa Nordea konsernia ja se on rahoittanut suomalaisten yritysten ja yhteisöjen laitehankintoja jo vuodesta 1987 asti.

LEASINGSOPIMUSTEN KESTO

Voimme tarjota yrityksellenne rahoitusta kaikille yli 1500 Eur Alv 0% laitehankinnoille 12 kk, 24 kk, 36 kk, 48 kk tai 60 kk kestoisina sopimuksina. Sopimuskauden päätyttyä tarjoamme yrityksellenne mahdollisuuden lunastaa leasingsopimuksella olleet laitteet itsellenne 10% lunastushinnalla alkuperäisestä kauppahinnasta laskettuna.

Leasingsopimuksen avausmaksu on 50 Eur ja laskutuspalkkio 9 Eur per lasku.

Kiinteät vuokrakertoimet on laskettu hinnaston voimaantulopäivämäärän korkotason mukaan. Mikäli yleinen korkotaso muuttuu enemmän kuin + 0,25% ennen sopimuksen rahoituspäivää, Tukirahoituksella on oikeus muuttaa kertoimia ja vuokraa vastaavasti ilmoittamalla siitä vuokralleottajalle. Ilmoitettu vuokran määrä on kiinteä leasingsopimuksen ehtojen mukaisesti.

VAKUUTUS

Leasingsopimuksella olevat laitteet on oltava vakuutettuina. Jos yrityksellänne on laitevakuutus, erillistä vakuutusta ei tarvita, mikäli vakuutussumma kattaa myös leasinglaitteet. Jos vakuutusta ei ennestään ole, on aina edullisinta ottaa laitevakuutus rahoitusyhtiöltä laite/sopimuskohtaisesti.

LÄHETÄ RAHOITUSHAKEMUS SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

Kun täytät rahoitushakemuksen kaikki kohdat huolellisesti, sinulla on mahdollisuus saada rahoituspäätös nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä rahoituspäätöksestä ja sovimme yhdessä jatkosta. Leasingsopimus allekirjoitetaan sähköisesti.

LISÄTIETOJA

Suomen Työkalu Oy
Puh 0207 500 260

Tukirahoitus Oy
Asiakaspalvelu
Puh 010 276 5858
Lisätietoa: www.tukirahoitus.fi

Tilaa tarjoukset suoraan sähköpostiisi

Uutiskirjeen tilaajana saat tarjouksia ja tietoa tuotteista suoraa sähköpostiisi. Tilaus on maksuton ja voit perua sen milloin haluat.