AUTOCOM TUOTEVÄÄRENNÖKSIÄ MARKKINOILLA

Autocom järjestelmätestereiden ja diagnostiikkalaitteiden väärennöksiä markkinoidaan verkossa lisääntyvässä määrin. Tekninen palvelumme on saanut paljon tukipyyntöjä ja yhteydenottoja asiakkailta, joilla on ongelmia laitteen tai sen ohjelmiston toimivuudessa. Asiaa tutkittaessa on ilmennyt, että kyseessä ei ole Autocom testeri tai ohjelmisto vaan Kiinalainen tuoteväärennös ja asiakasta on johdettu harhaan laitteen hankinnan yhteydessä.

Olemme koonneet tähän tietoa siitä, kuinka voitte erottaa väärennöksen alkuperäisestä Autocom laitteesta, jotta voitte välttyä väärennöksen hankinnalta.

  • Alkuperäisessä CDP+ laitteessa on aina hologrammitarra, jossa ”Original” näkyy hologrammina.

  • Väärennöksissä on yleensä peilaava CE-tarra.

  • Alkuperäisen CDP+ laitteen Led merkkivalokehys on näkymätön ja näkyvillä ainoastaan silloin, kun laite on kytkettynä autoon.

  • Väärennöksissä kehys näkyy laitteen paneelissa koko ajan.

  • Alkuperäisen CDP+ laitteen rungossa ei ole porrastuksia, väärennöksissä laitekotelon muoto poikkeaa alkuperäisestä.

  • Alkuperäisissä laitteissa käytetään USB porttiin asennettavaa lisenssiavainta (dongle) ja laite tarkastaa lisenssin toimivuuden valmistajan palvelimelta verkossa. Ohjelmistoja ei päivitetä dvd levyiltä vaan ne ladataan valmistajan palvelimelta.

  • CDP Pro laitteita ei ole valmistettu moneen vuoteen, eikä sitä ole saatavana uutena mistään. Kaikki myytävät uudet CDP Pro laitteet ovat tuoteväärennöksiä.

  • CARS ja TRUCKS ohjelmistot, joita piraattilaitteiden mukana toimitetaan ovat joko laittomasti kopioituja 2014 versioita, tai joitakin muita ohjelmistoja, joiden graafinen ulkoasu on muotoiltu muistuttamaan alkuperäistä ohjelmaa. Piraattilaitteisiin ei ole saatavana ohjelmistopäivityksiä eivätkä ne ominaisuuksiltaan tai toimivuudeltaan vastaa alkuperäistä ohjelmistoa

  • Tavaramerkin loukkaaminen, tuoteväärennösten valmistaminen, maahantuonti sekä myynti on laitonta ja voi johtaa oikeudellisiin toimenpiteisiin. 

Esimerkkikuvia markkinoilla yleisesti myytävistä väärennöksistä

Tilaa tarjoukset suoraan sähköpostiisi

Uutiskirjeen tilaajana saat tarjouksia ja tietoa tuotteista suoraa sähköpostiisi. Tilaus on maksuton ja voit perua sen milloin haluat.