Korjaamosuunnittelu

Yrityksellämme on pitkä kokemus kevyen ja raskaan kaluston korjaamoiden, korikorjaamoiden ja maalaamoiden sekä katsastusasemien suunnittelusta.

Olemme mielellämme mukana korjaamonne toteutuksessa aina korjaamosuunnittelusta käytännön asennuksiin ja käyttöönottokoulutuksiin asti sekä huolehdimme jatkossa korjaamolaitteiden huolloista ja tarkastuksista.

Suunnittelusta toteutukseen  - Toteutamme projektit avaimet käteen periaatteella valmiina kokonaisuuksina ja kannamme täyden vastuun projektin onnistumisesta.

Käytössämme on nykyaikaiset suunnitteluohjelmat, jotka tuottavat tarkat, mittakaavassa olevat laitesijoittelukuvat huoltotiloihin. Toimiva laitesijoittelusuunnitelma mahdollistaa tarkkojen lvi-, sähkö- ja rakennesuunnitelmien laatimisen ja auttaa projektin etenemistä suunnitellusti.
Homma lähtee käyntiin siten, että otatte yhteyttä laitemyyjäämme, jonka kanssa tehdään yhdessä laitetarvekartoitus.

Palvelumme rakennuttajalle, suunnittelijoille ja urakoitsijoille:

- Korjaamosuunnittelu, CAD piirrospalvelu, laitesijoittelusuunnitelmat
- Laiteurakan / -projektin työnjohto
- Logistiikka
- Asennus
- Käyttökokeet, käyttöönottotarkastukset
- Käyttökoulutukset
- Jälkimarkkinointi

Korjaamolaiteinvestointi on vaativa kysymys ja oikean yhteistyökumppanin sekä korjaamolaitteiden valinta on tärkeää. Jos rakennatte uutta tai saneeraatte vanhoja korjaamotiloja, ottakaa yhteyttä meihin! 

Tehdään yhdessä toimiva korjaamo!

Katso referenssikohteet

Tilaa tarjoukset suoraan sähköpostiisi

Uutiskirjeen tilaajana saat tarjouksia ja tietoa tuotteista suoraa sähköpostiisi. Tilaus on maksuton ja voit perua sen milloin haluat.