Yritys

Toimintamme lähtökohtana on aina ollut paneutua asiakkaidemme asioihin huolella. Myynnin lisäksi me suunnittelemme kohteet huolella, asennamme laitteet, vastaamme huollon toimivuudesta ja ylläpidämme koulutus- ja neuvonta palveluja.

Suomalainen perheyhtiö, Suomen Työkalu Oy konserni on 30 vuoden aikana kasvanut vakaasti yhdeksi suurimmista autokorjaamotekniikan ja laiteratkaisujen toimittajista Suomessa ja Ruotsissa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2017 yli 10 miljoonaa euroa ja yhtiö valittiin Kauppalehden menestyjien joukkoon. Ruotsissa yhtiö toimii nimellä Gesab. Suomen Työkalu Oy:n asiakkaina ovat autokorjaamot, katsastusasemat, korikorjaamot, automaalaamot, rengasliikkeet sekä alan oppilaitokset. Vahva yhtiö on markkinajohtaja monella sektorilla maassamme ja se kasvaa tasaisesti vuodesta toiseen parhaimpien laitevalmistajien kanssa. Toimintamme lähtökohtana on aina ollut paneutua asiakkaidemme asioihin huolella. Myynnin lisäksi me suunnittelemme kohteet, asennamme laitteet, vastaamme huollon toimivuudesta ja ylläpidämme koulutus- ja neuvonta palveluja. Olemme tehostaneet varastointia keskittämällä erittäin laajan valikoiman tuotteitamme Tukholmaan. Se takaa nopeat toimitukset kaikkialle pohjoismaihin.

Suomen Työkalu Oy on ainoa suomalaisten autonostinten toimittaja. Tuotevalikoimamme on täydellinen. Kaikki normaalin korjaamon laitteet, katsastusasemien kalusteet, peltikorjaamolaitteet ja edistyksellisimmät maalaamo-kalusteet löytyvät meiltä. Olemme yksi harvoista toimittajista, joka kykenee täydellisiin kokonaistoimituksiin.

Tänään Suomen Työkalu Oy konsernissa tekee 30 ammattilaista töitä asiakkaidemme eteen. Vastaamme myymistämme laitteista vuosienkin jälkeen. Pitkään palvellut henkilöstömme osaa tuotteensa. Pitkä yhteistyömme SEDU koulutuskeskuksen kanssa on tuottanut satoja testeriosaajia Suomeen ja uuden ajan "jigi" peltikorjauslaitekoulutus samoin. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä pitkäjänteisestä toiminnastamme suomalaisen korjaamo ja katsastustoiminnan hyväksi!

Juhani Sirniö

Suomen myyntijohtajaKauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin, menestyjäluokituksessa

Suomen Työkalu Oy on taloudellisen suori-tuskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi.

Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

Menestyjä 2017-luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2016/06 - 2017/05.Tilaa tarjoukset suoraan sähköpostiisi

Uutiskirjeen tilaajana saat tarjouksia ja tietoa tuotteista suoraa sähköpostiisi. Tilaus on maksuton ja voit perua sen milloin haluat.