Yritys

Toimintamme lähtökohtana on aina ollut paneutua asiakkaidemme asioihin huolella. Myynnin lisäksi me suunnittelemme kohteet huolella, asennamme laitteet, vastaamme huollon toimivuudesta ja ylläpidämme koulutus- ja neuvonta palveluja.

Suomen Työkalu Oy konserni on 20 vuoden aikana kasvanut yhdeksi suurimmista autokorjaamotekniikan ja laiteratkaisujen toimittajista Suomessa ja Ruotsissa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2016 yli 10 miljoonaa euroa, josta Suomen osuus oli yli 5,5 miljoonaa Euroa. Suomen Työkalu Oy:n asiakkaina ovat autokorjaamot, katsastusasemat, korikorjaamot, automaalaamot, rengasliikkeet sekä alan oppilaitokset. Vahva yhtiö on markkinajohtaja monella sektorilla maassamme ja se kasvaa tasaisesti vuodesta toiseen parhaimpien laitevalmistajien kanssa. Toimintamme lähtökohtana on aina ollut paneutua asiakkaidemme asioihin huolella. Myynnin lisäksi me suunnittelemme kohteet, asennamme laitteet, vastaamme huollon toimivuudesta ja ylläpidämme koulutus- ja neuvonta palveluja. Olemme tehostaneet varastointia keskittämällä erittäin laajan valikoiman tuotteitamme Tukholmaan. Se takaa nopeat toimitukset kaikkialle pohjoismaihin.

Suomen Työkalu Oy on ainoa suomalaisten autonostinten toimittaja. Tuotevalikoimamme on täydellinen. Kaikki normaalin korjaamon laitteet, katsastusasemien kalusteet, peltikorjaamolaitteet ja edistyksellisimmät maalaamo-kalusteet löytyvät meiltä. Olemme yksi harvoista toimittajista, joka kykenee täydellisiin kokonaistoimituksiin.

Tänään Suomen Työkalu Oy konsernissa tekee 30 ammattilaista töitä asiakkaidemme eteen. Vastaamme myymistämme laitteista vuosienkin jälkeen. Pitkään palvellut henkilöstömme osaa tuotteensa. Pitkä yhteistyömme SEDU koulutuskeskuksen kanssa on tuottanut satoja testeriosaajia Suomeen ja uuden ajan "jigi" peltikorjauslaitekoulutus samoin. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä pitkäjänteisestä toiminnastamme suomalaisen korjaamo ja katsastustoiminnan hyväksi!

Juhani Sirniö

Suomen myyntijohtaja

Suomen Työkalu Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatin AA+ luottoluokitus.

 
 
Kauppalehti Oy:n
tutkimus- ja analyysiyksikön, 
Balance Consultingin, menes-tyjäluokituksessa Suomen Työkalu Oy on taloudellisen suorituskykynsä perus-
teella luokiteltu menestyjäyritykseksi.  

Luokitus on merkki yrityksen
erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. 
Vastaavaan yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. 
Luokituksen myöntää Asiakastieto Oy

Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.
Menestyjä 2017 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet
2016/06 - 2017/05.Tilaa tarjoukset suoraan sähköpostiisi

Uutiskirjeen tilaajana saat tarjouksia ja tietoa tuotteista suoraa sähköpostiisi. Tilaus on maksuton ja voit perua sen milloin haluat.