Kiinnostaako työskentely korjaamolaitealan yritysten kärkijoukossa?

Etelä-Suomi, projekti- ja laitemyynnin ammattilainen

Etsimme vahvistusta myyntitiimiimme Etelä-Suomen alueelle. Haemme myynnin osaajaa, jolla on vahvaa kokemusta autokorjaamoalalta, joka tuntee autokorjaamoiden tarpeet ja jolla on hyvä perustietämys korjaamolaitteista. Myyntitiimiimme sopii hyvin avoin ja ulospäin suuntautunut asiakaspalvelija, joka toimii tiimimme osana mutta kykenee myös itsenäiseen, tavoitteelliseen työskentelyyn. Toivomme, että kielitaitosi on vähintään englanninkieli mutta arvostamme myös Ruotsinkielen osaamista. Jos koet olevasi hakemamme henkilö, ota yhteyttä minuun niin kerron mitä me voimme sinulle tarjota.

Juhani Sirniö puh. 0500 695860 / juhani.sirnio@suomentyokalu.fi

Etelä-Suomi, huoltoteknikko

Haluamme vahvistaa huolto- ja asennuspalveluamme Etelä-Suomen alueella ja haemme huoltoteknikkoa, jolla on vahva kokemus työskentelystä korjaamolaitteiden huollon, korjausten sekä asennusten parista. Hakemamme henkilö on ratkaisuhakuinen ammattilainen, jolla sormi ei mene suuhun uusienkaan asioiden edessä. Arvostamme hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista osaamista. Jos koet olevasi hakemamme henkilö, ota yhteyttä minuun niin kerron mitä me voimme sinulle tarjota.

Juhani Sirniö puh. 0500 695860 / juhani.sirnio@suomentyokalu.fi

Tilaa tarjoukset suoraan sähköpostiisi

Uutiskirjeen tilaajana saat tarjouksia ja tietoa tuotteista suoraa sähköpostiisi. Tilaus on maksuton ja voit perua sen milloin haluat.