Siirry sisältöön
Finkbeiner HDS25-6500 puolisaksinostin

Ajosiltanostimet / puolisaksinostimet

Linnanmaan paloasema paloauto nosturilla

Finkbeiner ja Ravaglioli ajosiltanostimet raskaille hyötyajoneuvoille

Puolisaksirakenteella toteutetut ajosiltanostimet / puolisaksinostimet soveltuvat parhaiten pitkien ja raskaiden ajoneuvojen nostamiseen, koska puolisaksen rakenne estää ajosillan vääntymisen kaarelle, kun akselimassat sijoittuvat lähelle ajosiltojen päätyjä.

Ajosiltojen mitat ovat välillä 6,5 - 14,5 m ja nostokyky yksittäisellä nostimella jopa 36 t. Nostokyvyssä on huomioitava, että moni valmistaja ilmoittaa nostokyvyn 50/50 painonjakaumalla, joka ei monessakaan tapauksessa toteudu ja todellinen nostokyky on huomattavasti ilmoitettua matalampi.

Finkbeiner puolisaksinostimista on saatavana myös tandem malli, jossa kaksi peräkkäin asennettua nostinta on kytketty toimimaan synkronoidusti yhdessä. Tällä tavoin saavutetaan jopa 72 t. nostokyky.

Ajosiltanostimet / puolisaksinostimet voidaan asentaa lattian pintaan tai upottaa se lattian tasalle. Lattiaupotukseen voidaan asentaa nousevat lattiat, jolloin nostosillan alapuolinen lattia on tasainen ja mekaanikon liikkuminen nostimen alla on helppoa.

Kaikki puoliosaksinostinmallimme voidaan toimittaa myös galvanoituina.

9 sisältöä