Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Siirry sisältöön
AirNet putket

Oppaat

Julkaistu: 16.3.2023 • Lukuaika: 2 minuuttia

AIRnet modulaarinen paineilmaverkosto alumiiniputkesta 

Tero L
Tero Laakso

Hallinto

Airnetilla säästöä asennuskustannuksissa

Paineilmaverkon putkiston suunnittelussa ja laskennassa huomataan nopeasti, että materiaalien lisäksi varsinainen asennustyö muodostaa suuren osan kustannuksista. Vaikka kierteytetyillä tai hitsatuilla liitoksilla toteutetun putkiston materiaalikustannus voi olla hiukan alumiiniputkistoa edullisempi, etu hävitään asennusajassa ja sitä kautta kustannuksissa. AIRnet modulaarinen paineilmaverkosto asennetaan noin 70 % nopeammin, kuin perinteinen teräsputkisto.

Air Net alumiiniputket

Teräsputkisto on myös huomattavasti painavampi, joten sen kiinnitys ja kannakointi on vaikeampaa. AIRnet putkisto on 7 kertaa teräsputkistoa kevyempi.

Teräsputkiston ongelmana on myös sen korroosioalttius. Putkisto suun-nitellaan aina pitkälle käyttöajalle ja iän myötä teräs ruostuu sisältä päin, vaikka se olisi galvanoitu.

AirNet putken ruostuminen

AIRnet-alumiininen paineilmaputkisto on suunniteltu tarjoamaan kustannustehokkaan ratkaisun teollisuuden ja kaupan paineilmatarpeisiin. Alumiininen AIRnet-putkisto kestää pitkään ja on erittäin kevyt ja helppo käsitellä.
Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä pienen sisäisen kitkansa ansiosta se vähentää paineilman painehäviöitä ja pienentää sitä kautta myös energian kulutusta sekä hiilidioksidipäästöjä. Jo yhden bar painehäviö putkistossa tarkoittaa n. 7 % kasvua energiakustannuksessa.

AirNet putkikiinnikkeet

AIRnet modulaarinen paineilmaverkosto on helppo asentaa ja ylläpitää. AIRnet-järjestelmässä on nopeasti asennettava pikaliitäntäjärjestelmä, joka tekee putkien asentamisesta vaivatonta. Järjestelmä on myös erittäin joustava ja modulaarinen, joten se soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa putkistoa voidaan joutua laajentamaan tai lisäämään siihen osia. Alumiinin etuna on myös sen ruostumattomuus, joka elinkaaren aikana tuo säästöä verkkoon liitettyjen laitteiden tai itse putkiston huoltokustannuksissa.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää: myynti@suomentyokalu.fi

Takaisin ylös