Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Siirry sisältöön
EnergyBox

Oppaat

Julkaistu: 16.3.2023 • Lukuaika: 2 minuuttia

Chicago Pneumatic Energy Box – Tehokas hukkalämmön talteenottolaite paineilmajärjestelmän energiatehokkuuden parantamiseksi

Tero L
Tero Laakso

Hallinto

Paineilmakompressorit kuluttavat paljon energiaa, kompressorin elinkaaren kustannuksista noin 80 % muodostuu energiakustannuksesta.

Paineilmakompressorin puristaessa ilmaa pienempään tilavuuteen, ilman paine nousee ja ilma lämpenee. Käytännössä kompressorin ottamasta sähköenergiasta jopa 94 % muuttuu lämpöenergiaksi, joka johdetaan hukkaan kompressorin jäähdytysjärjestelmän kautta.

Lämmön talteenottojärjestelmällä tämä hukkaenergia voidaan hyödyntää uudelleen.

EnergyBox Lämmön talteenotto

Energy Box on kehittynyt paineilmakompressorin hukkalämmön talteenottolaite, joka on suunniteltu optimoimaan paineilmajärjestelmäsi energiahyötysuhde.

Energy box ottaa talteen kompressorin hukkalämmön ja palauttaa sen prosessilämmitykseen tai vaikkapa käyttöveden lämmittämiseen, mikä pienentää energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä.

EnergyBox toimintaperiaate

Energy Boxin lauhdutusmekanismi mahdollistaa suuren energiatehokkuuden. Öljyn lämpö siirretään veteen, jolloin vesi lämpenee ja öljy jäähtyy. Liitos voi olla esimerkiksi ennen lämminvesivaraajaa, jolloin näihin menee valmiiksi esilämmennyttä vettä. Tämä säästää energiaa, joka muuten menisi hukkaan.

Samalla helpotetaan kompressorin lämpökuormaa, koska lämpö ei jää kompressorihuoneeseen.

Energy Box on erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat säästää energiaa, pienentää kustannuksia ja vähentää hiilidioksidipäästöjä. Energy Boxin käyttö parantaa yrityksen energiatehokkuutta sekä edistää kestävää kehitystä ja ympäristön suojelua.

EnergyBox vuosisäästö

Ota yhteyttä, autamme mielellämme lämmöntalteenottoratkaisun toteutuksessa: myynti@suomentyokalu.fi

Takaisin ylös