Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Siirry sisältöön
Polestar

Ajankohtaista, Tuki

Julkaistu: 4.3.2024 • Lukuaika: 1 minuuttia

Volvo, Polestar ja Renault Secure Gateway kirjautuminen Autocom CARS 2024.00 päivitykseen.

juhani sirniö laitemyyjä
Juhani Sirniö

Laitemyynti

Polestar

Uusi diagnostiikkaohjelmistomme 2024.00 on pian täällä ja sisältää Volvo. Polestar ja Renault Secure Gateway kirjautumisen.

Renault Secure Gatewayn sisäänkäynti integroidaan myös tässä julkaisussa. Aiemmin käyttäjällä on ollut mahdollisuus päästä Renaultin turvalukittuihin järjestelmiin erityisen Renault USB-tokenin kautta. Mutta nyt token-ratkaisu korvataan, kun julkaisemme sen sijaan täysin integroidun ratkaisun.

Volvon ja Polestar Secure Gateway -käyttöoikeus on saatavilla niille Autocom käyttäjille, joilla on ICON, jossa on voimassa oleva CARS Plus -lisenssi, ja Renault-käyttöoikeus lisätään CARS Pro -tason lisenssiin.

Takaisin ylös