Siirry sisältöön
Nussbaum Sprinter Mobil 3000 liikuteltava matalanostin

Matalanostin / rengastyönostin

Matalanostimet rengastyönostimet

Nussbaum, Gys, Ravaglioli ja Spanesi matalanostimet

Siirrettävä autonostin soveltuu hyvin käytettäviksi silloin, kun tilaan ei haluta kiinteästi asennettuja nostimia. Nostin on helppo ottaa käyttöön ja tarvittaessa siirtää syrjään, jos tilaa tarvitaan muuhun käyttöön.

Helmoista nostava siirrettävä matalanostin soveltuu hyvin rengastöihin ja fiksaukseen, auto saadaan nopeasti oikealle työkorkeudelle ja työergonomia paranee esimerkiksi kiillotustöissä verrattuna siihen, että auto olisi lattialla.

Korikorjaamon tai esikäsittelypaikan nostimeksi soveltuvat paremmin nostotalloilla alustasta nostavat nostimet, koska ne jättävät myös auton helmat vapaaksi työskentelylle. Paineilmahydraulisia korityönostimia voidaan käyttää turvallisesti myös maalauskammion sisällä.

Nostava siirtoalusta mahdollistaa auton siirtämisen ja kääntämisen korjaamon sisällä niin, että auton pyörät ovat ilmassa. Tästä on hyötyä erityisesti sähköautojen käsittelyssä, joita on mahdotonta tai vaikeaa siirtää työntämällä, ja huolto- tai hinaustila on aktivoitava ennen kuin ajoneuvoa voidaan liikuttaa työntämällä.

Pyörästä tai alustasta nostavalla apunostimella saadaan kohotettua auton kulma, sivu tai pääty paremmalle työkorkeudelle tai autoa siirtoalustalle asetettaessa.

Ilmajousituksella varustetuissa autoissa tarkista nosto-ohjeet ennen nostamista vaurioiden välttämiseksi.

Autamme mielellämme oikean nostinmallin valinnassa. Ota yhteyttä myyntiimme:

myynti@suomentyokalu.fi

8 sisältöä